replica rolex

replica rolex
replica rolex

2013年7月12日星期五

Hamilton werd in 1947 opgericht

Hamilton werd opgericht in 1947, de productie R & D-hoofdkantoor in Zwitserland en de Verenigde Staten Bonaduz Reno, is een wereldwijde multinationals in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië, heeft kantoren.
Van micro-injectie (Microliter Spuit) aan de automatische verwerking van biologische monsters werkstation (Microlab ster), Hamilton om zijn uitstekende kwaliteit van de producten de gebruiker een reputatie heeft gewonnen. Hamilton, geautomatiseerde biologisch monster verwerking werkstation (Life Science Robotics) technologie in een leidende positie wereldwijd, op grote schaal gebruikt in life science onderzoek laboratoria over de eerste klas wereld en bekende farmaceutische bedrijven.
Hamilton's gepatenteerde technologie om nieuwe normen voor industriële en precisie te stellen. Met de snelle ontwikkeling van de biomedische technologie, onderzoek medewerkers krijgen veel nieuwe problemen oppervlakte, high-throughput experimentele eisen, de nieuwe experimentele methoden blijven komen, de prijs van dure reagentia, correcte omgang met monsters, en zo snel. Hamilton, in het biomedische veld onder de nieuwe voorgestelde nieuwe eisen, het ontwerpen van een serie Microlab STAR geautomatiseerde verwerking platform voor biologische monsters voor onderzoek personeel om efficiënter, flexibele en betrouwbare oplossing te bieden.
Momenteel, Hamilton Microlab STAR wordt veel gebruikt in het fundamenteel biomedisch onderzoek (zoals genomics, proteomics en mobiele genomics), geneesmiddelen en screening, klinische diagnostiek, cosmetica, chemische industrie, de voedingsindustrie en het gebied van de forensische identificatie. Hamilton Microlab STAR pipetteren werkstations, automatische modulaire ontwerp stelt onderzoekers in staat om de experimentele eisen van hun systemen te configureren.
see more rolex nep and Glashutte

replica horloge

replica horloge
replica horloge