replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年3月15日星期二

De introductie van de tweede generatie HYT Watch, H2

U herinnert zich misschien dat we waren onder de eerste om de eerste te onthullenHYTuurwerk in januari 2012 en dekte het weer hier .Van het bedrijf dat is het Hydro Mechanical horologists, die voor het eerst HYT H1 horloge oogstte internationale bekendheid. Het is nu beschikbaar in de nieuwe versies, maar een andere generatie -de nieuwe H2 horloge - is ook het maken van zijn debuut. De uiterst beperkte oplage H2 werd gemaakt door HYT in samenwerking met APRP (Audemars Piguet Renaud et Papi) onder leiding van de gerenommeerde horlogemaker Giulio Papi.

Voor het maken van de nieuwe horloge, met zijn architectuur, Vincent Perriard, CEO van HYT, zegt: "We moesten opnieuw het vloeibare module en maken het in" V "-vorm om de beweging om de balg (zuigers) omringen. "

Het horloge heeft een verhoogde gangreserve van 8 dagen. De 48mm zwarte DLC titanium behuizing en de nieuwe beweging architectuur was een jaar in de ontwerpfase. Het biedt retrograde fluidic uren en minuten aanduiding via een jumping kant functioneren op 30 minuten. (Twee flexibele reservoirs of zuigers, met een ader aan elk uiteinde omvatten de motor van het horloge. Elke zuiger bevat een andere vloeistof en wanneer de balg wordt samengedrukt, de vloeistof vult de aderen om de tijd aan te geven.) De mechanische hand- wind exclusieve HYT kaliber klopt op 21.600 trillingen per uur. De hybride beweging van H2 is opnieuw ontworpen om de integratie van de interface die het horloge mechanismen verbonden met het vloeistofsysteem optimaliseren. Het horloge beschikt ook over een hand die een temperatuur indicator - waardoor de gebruiker om te bepalen wanneer de vloeistof is op optimale temperatuurbereik. Slechts 50 van de H2 wordt aangemaakt.


Bekijk meer rolex en chopard happy sport replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge