replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年9月10日星期六

Washingtonians 2010 Dineren met beperkt budget kwestie is uit

Surfen op het Dineren met beperkt budget gids is er een breed scala aan restaurants op locaties over de hele DC gebied in en uit de stad van Annandale, VA naar Wheaton, MD, met gevarieerde cusines overal van Afghaanse Vietnamese.
Het is geen verrassing dat er veel etnische keukens opgenomen in de gids als de DC gebied is zeer goed bekend bij inheemse Washingtonians en reizigers gelijk aan het hebben van een breed scala van etnische levensmiddelen van alle kinderen. Net zo gebeurt het dat etnisch voedsel, zoals Pho, Vietnamese, Ethiopische, Koreaans, en Indiase gerechten zijn relatief goedkoop en bieden een kijkje in een nieuwe wereld en cultuur zonder boord van een vliegtuig.
Sommige van de Dineren met beperkt budget beste picks zijn onder meer:
Buzz's All American Flag Cupcakes voor 4 juli
Buzz Kan niet mis gaan met dit café, bakkerij en een lounge bediend door drie keer Beste Chef-kok van het Jaar Rammy Nominee Chef, Josh Short en zijn team gaan. Op zoek naar een thematische sesonal traktatie? Buzz zal enkel het ding hebben, ongeacht wat vakantie. 4 juli is coming up. Buzz zal patriottische traktaties voor uw feest hebben. Geniet van broodjes, salades, sandwiches, panini's en gebak. Cookies run ongeveer $ 2,25 per stuk, cupcakes rond $ 3,95 en hele taarten en cakes beginnen bij $ 16. (901 Slaters Ln., Alexandria, VA)
BGR de hamburgertent Met locaties verspreid wijd en zijd over de DC gebied, waaronder Bethesda, MD, Arlington, VA, Alexandria, VA en Dupont Circle, DC, hopelijk heb je de kans om een ​​van Mark Butcher's verse en sappige hamburgers geven gehad gedaan om een ​​keer te proberen te bestellen. Met verse handground droge agedbeef en boterachtige dikke brioche broodjes, bent u gebonden verslaafd te krijgen. Mijn favoriet? De basis cheeseburger met cheddar, sla, tomaten en augurken. Beste koopje is hun dagelijkse lunch special: Een hamburger, patat en drinken voor $ 8,99.
Eamonn menu. Foto door Lisa Shapiro
Eamonn's Cathal Armstrong's Fish Chips. Eamonn vernoemd naar de Dublinborn Chef Armstrong zoon, is een traditionele chipper, in dat je bestelt aan de balie en pak een stoel, en te wachten voor uw naam genoemd te worden met uw bestelling. Het wachten kan lang zijn, omdat alles vers wordt geserveerd en er zijn slechts 30 zitplaatsen, met inbegrip van de met krukken. Het menu is squalled op een krijtbord dat meer dan de caissière toonbank hangt. Je hebt je basis kabeljauw in twee maten en gebakken Ray. Ze bieden een paar keuzes voor de zijden die twee maten van bachelor gebakken bonen, uienringen, koolsalade, en erwten bevat. Ze gooien in een zelfgemaakte saus, en je hebt een keuze uit zeven, zoals de traditionele Tarter saus, Rose (ketchup en mayo), Kitty O (kappertjes en Kalamata olijven), Chesapeake, Hot Chili, Fronch en Curry. Het is niet luxe; je fish and chips wordt geleverd in een papieren zak, maar je zult zweren dat de vis is de verste dat je ooit hebt geproefd. De kabeljauw is perfect gebakken, vochtig, schilferige, en het beslag is licht en is bijna knapperig. (728 Koning St., Alexandria, VA)
Etete, U Street's Ethiopian buurt Gem. Ik heb hier al een keer geweest met mijn man en we dachten dat het was een ervaring van een mensenleven. Niet elke dag eet je met je handen met behulp van injera (brood) naar zoethoudertje voor je eten naar uw mond. Mijn favorieten: de Sambosa (Beef of Linze: driehoekige gebakjekorst gevuld met gebakken rundvlees, groene, peper, jalapeno, uien); de Yefem Tibs (Etete Special) beschreven op het menu als houtskool geroosterd gesneden prime mals rundvlees gemarineerd in witte wijn en rozemarijn, met een vleugje knoflook en zwarte peper. (1942 9de St., NW)
Galbitang. Foto door Lisa Shapiro
Gom Ba Woo, authentieke Koreaans eten in Annandale. Gom Ba Woo heeft die naam betekent, "Bear" is Washingtonian's 100 Very Best Restaurant List in 2007 en blijft elk jaar Washingtonian's Dineren met beperkt budget lijst te maken. Ze bieden de beste Jin Mandoo (gestoomde noedels) in het gebied. De gestoomde noedels portie is groot genoeg voor ten minste drie mensen. De Galbitang of Beef rib soep is een van de meest aangetroffen soepen in de Koreaanse keuken en geserveerd op vele traditionele Koreaanse ceremonies en feesten. De Galbitang heeft mals vlees, in blokjes gesneden, sommige nog steeds opknoping van het bot. Het is zo mals kunt u het snijden met een lepel. De soep heeft ook verse daikon, lange groene uien, besprenkeld ei, en taai rijstnoedels. Het is een koopje zolang je gaan en split hapjes met anderen. Belangrijkste voorgerechten alleen zal je te vullen op het goedkoop.
Pho 75 met vestigingen in Noord-Virginia en Maryland, het is bekend bij vele lokale Vietnamese als de meest authentieke plek om pho (uitgesproken fuh) in het DC gebied te vinden. Dit traditionele Vietnamese soep komt in meer dan 15 rassen op Pho 75, met bijbel pens, mengsels van flank steak, borst, oog van rond en pezen. Twee andere opties omvatten gehaktballen of kip. Een heuvel van zijdezachte rijstnoedels wordt geserveerd ondergedompeld in de hartige runderbouillon en doorspekt met gesneden witte en groene uien. Pho kommen komen in twee maten: klein of groot, en worden geserveerd samen met verse basilicum, taugé en schijfjes limoen en jalapenos. Het is een koopje voor zorgen dat bij slechts $ 7 voor een grote kom. Mijn favoriet: de 12 met eyeround en welldone rundvlees borst. bekijk meer Zwitserse Rolex en chopard copacabana

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge