replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月20日星期四

In contact met Tissot

Tissot is een Zwitserse horlogemaker in 1853 opgericht door Charles-Félicien Tissot en zijn zoon Charles-Emile Tissot. Het merk houdt het onderscheid van de invoering van de eerste in massa geproduceerde zakhorloges, evenals de eerste zakhorloge met twee tijdzones.
In 1930 fuseerde Tissot met Omega horloges, het aanbieden van een betaalbaar alternatief voor duurdere Omega merk. Het merk baanbrekende houding voortgezet met de introductie van 's werelds eerste plastic geval uurwerk in 1971, evenals de eerste steen gevat horloge in 1985, Mother-of-Pearl ingekapseld uurwerk in 1987 en hout geval horloge in 1988.
Tissot is ook zeer vereenzelvigd met sportwedstrijden en is de officiële tijdwaarnemer van vele internationale wereldkampioenschappen op het gebied van autosport, motorsport, wielrennen, ijshockey, internationale basketbal en hekwerken geweest. In 2006, Tissot werd de officiële tijdwaarnemer van de NASCAR autosport competities in Amerika.
T33.7.868.93-SD Tissot vandaag is een lid van de Swatch Watch Group en hun innovatieve geest gaat verder met hun state-of-the-art T-Touch horloges. Deze dynamische uurwerk collectie bevat ingebouwde touch screen-technologie, waardoor de dragers van de verschillende multi-functies van hun horloges te gebruiken bij de aanraking van het scherm wijzerplaat, kroon en push-stukken op de zijkant.
Online retailer luxe De Watchery heeft een breed scala van Tissot T-Touch horloges om uit te kiezen, met inbegrip van de T-Touch NASCAR Special Edition chronograaf . Deze high-performance analoge / digitale uurwerk heeft een roestvrij stalen behuizing, die is 42mm in diameter en 14 mm dik. De trillende heldere gele rubberen band is zeer comfortabel.
De bidirectionele draaibare ring met gegraveerde markers frames het koolstofvezel aanraking wijzerplaat met een helder gele buitenring, analoge en digitale display, lichtgevende wijzers en geel geschetst uur makers. Functies omvatten alarm, kompas, chronograaf, hoogtemeter, thermometer en meteo-functies.
Premium Zwitsers quartz uurwerk van binnen bent u verzekerd van een nauwkeurige tijdinstanties nauwkeurigheid. T-Touch horloge is waterdicht tot 30 meter of 100 voet. bekijk meer Zwitserse Rolex en chopard copacabana

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge