replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月6日星期二

PAM359 Luminor Marina 3 Days Automatic

Een van de horloges in de nieuwe eigentijdse line-up is de 44mm Panerai PAM359. Het werd geïntroduceerd op de Geneva SIHH in januari van dit jaar. De 359 heeft een paar interessante functies en een niet zo vaak kijken.

Panerai Luminor PAM359 Marina 3 Days Automatic
PAM359 Luminor Marina 3 Days Automatic

Niet veel Panerai horloges hebben alle nummers op de wijzerplaat - met uitzondering van de 3 in dit geval, want dat is waar de datum venster. Mijn eerste indruk was dat het horloge was om de PAM164 vervangen - en dat het niet echt lijken te veel van het DNA Panerai hebben. Vintage specialist Panerai Volker Wiegmann echter postte een foto uit de Panerai historische archief (op paneristi.com ) dat bleek mij verkeerd. Ik kan de foto niet hier repost, maar de wijzerplaat is zeker geïnspireerd op die bepaalde foto. Voor uw informatie, Volker is co-auteur van verschillende boeken moet hebben over vintage Panerai. Zijn website www.vintagepanerai.com is ook de moeite waard.

Panerai Luminor PAM359 Marina 3 Days Automatic
De LumiNova is beige

De PAM359 heeft een zwarte sandwich wijzerplaat die lijkt op een mooie bruine tint onder bepaalde licht te hebben. De kleur van de LumiNova is beige in tegenstelling tot de groene LumiNova die we gewend zijn van de meeste Panerai horloges. Beige gekleurde LumiNova lijkt te zijn in de mode nu, want het is ook gebruikt voor de 2009 Special Edition Egiziano (PAM341), de nieuwe samengestelde Radiomir (PAM339) en de nieuwe "Lo Scienziato Radiomir Tourbillon" (PAM348 en PAM350).

Polished 1950's stijl case
Het horloge heeft een geheel gepolijste 1950's stijl case

Een interessant detail is dat - voor zover ik weet - dit horloge heeft de eerste alle gepolijste 1950's stijl case. Alle andere horloges met dit soort gevallen worden geborsteld, meestal in combinatie met een gepolijste stalen ring. Voorbeelden zijn de 233, 270, 127, 312, 320 enzovoorts. De kroon bewaker met haar Reg. TM. graveren echter wordt geborsteld. Zoals je kunt zien op de foto hierboven, de 359 heeft een kristal zaak terug. Het horloge heeft een in-house P.9000 automatische beweging Panerai met een gangreserve van drie dagen.

Panerai PAM359 geborsteld kroon guard
De kroon bewaker heeft een geborstelde afwerking

Naast de kroon guard, de stalen deel van de zaak heeft terug ook een geborstelde afwerking en de grote omvang stalen gesp is te geborsteld. Het horloge wordt geleverd met een zeer mooie zwarte band met beige steken. De kleur van de steken perfect past bij de kleur van de LumiNova. Ik denk niet dat ik een mooiere OEM band tot nu toe hebben gezien.

Panerai PAM359 geborsteld buckle
De grote omvang gesp met een geborstelde afwerking en Panerai gegraveerd

De PAM359 is niet in de winkel toch, het is naar verwachting later dit jaar beschikbaar zijn. Toen ik voor het eerst op de hoogte van dit horloge ik echt niet verwacht dat het horloge zo veel positieve feedback zou krijgen - hoewel het natuurlijk niet iedereen is zeer enthousiast over het. Het lijkt erop dat dit 359 zal een populaire horloge onder zowel doorgewinterde Paneristi en de regelmatige horloge kopen publiek. Een van de goede dingen is dat het een regelmatige productie horloge, dus het kan niet zo moeilijk zijn om een ​​greep van een te krijgen zoals het geval zou zijn als het werd uitgebracht als een speciale editie.bekijk meer replica rolex en Rolex Daytona II

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge