replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年1月20日星期五

NOVEMBER PRE-ORDERS

Verzamel 'round mensen. In aanvulling op het aanbod van Aevig , NTH , TiMe22 en Ventus die ik onlangs heb aanbevolen, heb ik zes horloges die momenteel pre-orders accepteren vinden en dat zijn de moeite waard grijpen vroeg. Genieten.

Manchester Horloge Works 62MAS 

MWW is al lang een Bum favoriet, het leveren van kwaliteit horloges met een uitstekende prijzen. De laatste is de 62MAS, een eerbetoon aan de eerste professionele horlogefabrikant Seiko's duiker, uitgebracht in 1965. Zijn geborsteld en gepolijst geval meet 40mm breed en 47mm lang met een dubbele koepel AR saffierglas, geschroefde kroon, 120 op unidirectionele timing bezel, en C3 SuperLuminova. de beweging door Seiko, natuurlijk; een hack en hand kronkelende NE15 automatisch. Je hebt je keuze uit twee zonnestraal grijze wijzerplaten (62MAS of MWW logo). Een periode correcte tropische rubberen band de look compleet. Pre-orders zijn $ 350 bij Manchester Horloge Works .

meshable 003

De ontwerpers van meshable zijn terug met hun eerste automatische, de 003. Met een 38mm geborsteld of PVD zwarte kast, de 003 is een aantrekkelijke keuze voor zowel mannen als vrouwen. In afwijking van de meeste moderne minimalistische horloges, hebben ze subtiele hints van kleur toegevoegd aan de anders zwart-op-witte wijzerplaat, met een gedempt blauw aan de bovenkant en stoffige mauve hieronder om de positie van de zon te vertegenwoordigen.Het wordt aangedreven door de soepele en betrouwbare Miyota 9015. De 003 is beschikbaar in de Kickstarter nu voor zo laag als $ 260.

Kratos cerebrum 

Ik zou nooit hebben overwogen het menselijk brein als een ontwerp inspiratie voor een horloge, totdat ik zag een Kratos Cerebrum op de recente Metro DC Microbrand Meetup. Eigenlijk is de hersenen thema is alleen zichtbaar in de brede golfpatroon op de wijzerplaat en de zaak terug.Het echte verhaal van de groote hersenen komt uit een tragische hersenletsel door de broer van de oprichter en de uitstorting van de steun die hij vond in de Instagram #watchfam Gemeenschap heeft geleden. Het horloge is voorzien van een zeshoekig bronzen geval met een Miyota 9015 automatisch, 04:00 kroon, koepelvormige saffier kristal, C3 SuperLuminova, 300m waterbestendigheid op een rubberen band. U kunt hem bestellen op Kickstarter in geblazen, wit, zwart of groen nu. Beloningen beginnen bij $ 379.


Heitis

Heitis is een ander Microbrand Meetup alumnus met een selectie van quartz horloges. Het merk de eerste run bestaat uit vier modellen met 44mm gevallen met 20mm lugs, anti-reflecterende gecoate saffier kristallen, en 50m waterbestendigheid. De Classic is een schaars, moderne 3-hander met kleine seconden en een Ronda 6004 voor $ 109. The Aviator is een Nav-B met een Ronda 705 voor $ 129. De chronograaf is ... nou ja, een chronograaf natuurlijk. Het loopt een Miyota OS20 en begint bij $ 139. Alle beloningen omvatten twee quick release lederen riemen.Heitis horloges zijn beschikbaar op Kickstarter nu.

Mercer Voyager II

The Mercer Watch Company heeft zijn oorspronkelijke Voyager duikhorloge herziene meer een mid-eeuwse militaire look. De 42mm Voyager II is een 200m duiker het runnen van een Seiko NH35 automatisch. Deze keer rond, het sporten een sandwich wijzerplaat met oude BGW9 SuperLuminova en een paar echt slechte atlas handen. Een dubbele koepelvormige, ontspiegeld saffierglas gecoat en lumed keramische bezel cap het af. Kopers kunnen kiezen uit Ocean Blue of Ebony Black, zowel op 22mm silicone bandjes. U kunt een Voyager II direct uit bestellen Mercervoor $ 329.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Day Date II

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge