replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年6月21日星期三

Cartier Calibre de Cartier Diver

De aanduiding van de fasen van de maan is een van de complicaties meest gewaardeerd door de liefhebbers van tijdwaarnemers, en niet alleen door de zeer moeilijkheid van het hebben van een volledige nauwkeurigheid voor vele jaren, meer dan de meeste van de tijd van de eeuw, maar ook voor zijn showiness. Zie hoe hij evolueert onze satelliet in het horloge is iets dat de esthetische uitstraling boven alle andere details markeert.
A. Lange & Söhne Grote Lange 1 Moon Phase
In de A. Lange & Söhne Grote Lange 1 Moon Phase indicatie van de fasen van de maan het reproduceert het tijdsverloop tussen elke nieuwe maan met de volgende nauwkeurigheid van 99,9978%. Gemiddeld is de synodische maand duurt 29 dagen, 12 uur, 44 minuten en 3 seconden.
Voor de eenvoud, het grootste deel van de tekenen van de fasen van de maan cyclus is afgerond in 29,5 dagen. Dit is een afwijking van 44 minuten en 3 seconden per cyclus, na twee en een half jaar is één dag. Nou, in het Grand Lange 1 Moon Phase zeven stappen gear teruggebracht tot minder dan een minuut afwijking maancyclus.
A. Lange & Söhne Grote Lange 1 Moon Phase
Eenmaal goed afgesteld en in de veronderstelling dat de klok liep zonder onderbreking, zou de indicatie alleen maar hoeft te worden gecorrigeerd voor één dag na 122,6 jaar. Echter, met de correctie knop 07:00-08:00, kunt u de weergave op elk gewenst moment aan te passen.
De schijf van de maan van massief goud is onderdeel van het onderzoek en de ontwikkeling van een gepatenteerd coating proces, dankzij de schittering van de kleuren en scherpe ontwerp van elk detail, voldoet aan de hoogste esthetische verwachtingen. Dankzij het effect van overlappende reflectie, niet alle componenten van de blauwe daglicht doordringt geabsorbeerd.
Bekijk meer imitatie horloges en Rolex Sea Dweller

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge