replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年4月3日星期日

een horloge dat de geschiedenis van de wetenschap en de astronomie viert

Ulysse Nardin Planetarium Copernicus is een horloge dat bij elkaar brengt geocentrisch universum Ptolemaeus en de heliocentrische universum Copernicus '. Dit is een horloge dat de geschiedenis van de wetenschap en de astronomie viert.



Volgens Copernicus 'universum, de zon in het midden van de wijzerplaat en concentrische cirkels stroomt uit het. Elke cirkel is representatief voor de oude planeten dwz Mercurius, Venus, Aarde en de Maan, Mars, Jupiter en Saturnus. De aarde is het centrum van het universum Ptolemaeus en heeft tal van lijnen die uit het komen. De positie van de Aarde houdt de maand van het jaar en de buitenste ring op de wijzerplaat staat voor de bijzondere zon-teken periode van de aarde. De detaillering is zo nauwkeurig dat de aarde is ontworpen om te draaien om de revolutie van het maken maan zichtbaar. De uren en minuten de handen in goud tegen de blauwe wijzerplaat maken het lezen van tijd gemakkelijk en leesbaar zijn.

Deze twee werelden worden vastgelegd in een 18K geel gouden kast met de zaak diameter van 42mm. Het horloge maakt gebruik van een volledig automatisch uurwerk, de VN 80 Calibre en is waterdicht tot 30 meter en wordt geleverd met een zwart lederen band. Het horloge is de prijs van USD 73.500.


Bekijk meer replica horloge en breitling replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge