replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年4月27日星期三

Heren Horloges die grote giften maken

Op zoek naar dat perfecte horloge voor een man? Ik vond 3 top kwaliteit mannen horloges die ik had net voor de wereld te herzien.

De Bell en Ross Vintage BR-123's water uitdagende functie van maximaal 100 meter, zijn zelf-aangedreven beweging, grote tan aantallen in het uur posities met lichtgevende wijzers en de afstotende saffierglas dome zijn allemaal erg verleidelijke functies. De 41 mm case wordt geleverd in roestvrij staal en dit horloge wordt geleverd in bruin leer met een gesp. De zwarte wijzerplaat heeft een functie met uren, minuten, seconden en de datum op de 6 uur positie. De grote cijfers en indexen maken dit horloge gemakkelijk te lezen. Dit uurwerk zal voldoen aan degenen die leven voor avontuur, werken in extreme omstandigheden of hou gewoon van de ruige stijl van het horloge van deze heren. Het toppunt van Bell & Ross productie wordt opgebouwd in stevige functies van dit horloge en Zwitserse design.IWC-IW325404

De IWC Vintage Pilot's Watch IW3254-04 is een geweldig voorbeeld van IWC traditioneel ontwerp. De grijze wijzerplaat met goud stenciled wijzers en cijfers, een sub wijzerplaat op 06:00, 18 karaat goud patroon bezel, goud 44mm geval zien door terug en bruine lederen band met sluiting toont de ware schoonheid van IWC genie. Deze luxe horloges komen ook met een waterafstotende functie tot 100 voet, in-huis gebouwd precieze beweging, een energie-opslagcapaciteit van 46 en onbevlekte saffier kristal.
De TX Men's T3C308 800 Serie Linear Chronograaf Dual-Time Zone Watch is een geweldig voorbeeld van TX Watches ontwerp. Elke TX Heren T3C308 800 horloge wordt geleverd met een stijlvolle rose goud en roestvrij staal bezel, zwarte wijzerplaat met unieke 6 handbeweging met vier afzonderlijke zichzelf in stand motoren en een datum op 3 uur. Deze knappe horloges komen ook met een lineaire chronograaf die tot meters tot vier uur, 2e tijdzone, een 30 minuten lineaire mechanisme, een waterafstotende eigenschap van maximaal 330 voet, quartz uurwerk en Super LumiNova kies markers. De prachtige zwart lederen band met sluiting, ongeschonden saffierglas en rond 44.22mm geval rondes uit deze mooie heren horloge. Dit horloge maakt een grote collectie stuk of een gift.


Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge