replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月28日星期四

Black Berry groot LCD-horloge

Dit horloge was een van mijn zeer willekeurige koopt, en dus ik weet niet veel over.
Ik vond het maar een jaar zwerven rond een Japanse rommelmarkt op vakantie naar Tokio. Het ving mijn oog vanwege de enorme omvang (en lage kosten), maar het is niet door een bekende merknaam.
Het horloge is door / genaamd Black Berry oordelen naar de naam op de voorzijde. De achterkant helpt niet als het alleen maar zegt dat de achterkant is van roestvrij staal. Het heeft niets te maken met de BlackBerry-telefoon bedrijf, en deze horloges naam wordt geschreven als twee woorden.
Het display is een grote inverse dot matrix LCD-scherm, met elk personage zijn 7 pixels breed en 8 hoog. De seconden cijfers zijn kleiner, maar zijn gewoon gemaakt van kleinere pixels! Tijd wordt weergegeven over drie rijen, met een geschilderde lijn tussen de uren en minuten. Langs de linkerzijde van het horloge zijn geschilderd een lijst van dagen, met een marker achter zien welke dag het is.
Naast de tijd, heeft het alarm en chronograaf modes, en er is een zeer heldere elektroluminescente achtergrondverlichting.
Ik kocht het rond 2005, dus ik denk dat het is gemaakt van een of twee jaar eerder.
Bekijk meer horloge en rolex sky dweller replica

2016年1月22日星期五

High-Flying Breitling Time

Breitling horloges zijn in verband gebracht met de wereld van de luchtvaart voor vele decennia. Het merk introduceerde onboard chronografen voor piloten om te gebruiken op de cockpits van vliegtuigen in de jaren 1930. Veel strijdkrachten begonnen met Breitling chronografen daarna in luchtmacht missies, met inbegrip van de Britse Royal Air Force, die tijdens de Tweede Wereldoorlog uitgerust hun gevechtsvliegtuigen met Breitling horloges.
In 1952 introduceerde de Breitling Navitimer mechanische chronograaf met een ronde dia-regel bezel die uitdrukkelijk werd ontworpen om de navigatie-gerelateerde berekeningen voor piloten. Vierenzestig jaar later, de Navitimer staat vandaag de dag niet alleen als een van de oudste mechanische chronografen nog steeds gemaakt, maar ook de eerste keuze voor professionele piloten in de hele wereld. C2334024-G637
U vindt een breed assortiment van speciale Breitling horloges en andere high-performance automatische horloges verkrijgbaar bij The Watchery, met inbegrip van het gedeelte van Breitling Navitimer Montbrillant Legende automatische mechanische chronograaf in roestvrij staal en 18K rose goud. Bekijk meer Zwitserse replica en replica breitling cosmonaute

2016年1月20日星期三

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 Automatic 41mm duikhorloge

Geschreven door Debra Stoddard
De droom van een duiker is wat je krijgt met TAG Heuer Aquaracer's (Ref: WAN2110.BA0822). Terwijl de meeste duikers hebben spullen die ze precies zullen vertellen hun diepte, druk en tijd onder water, de Aquaracer biedt een handmatige back-up voor duikers. Ten eerste is waterdicht tot 300 meter. Master duikers meestal niet 30 meter overtreffen, dus tenzij je van plan bent om het anker voor een aanval nucleaire onderzeeër, moet u prima.
Automatische beweging betekent dat u niet beschikt over een vervangbare batterij wordt aangedreven door de beweging van je pols te hebben. Houd in gedachten, als u het op uw dressoir voor een weekend, moet u handmatig wind het. Anders zal het horloge niet nauwkeurig kunnen uitvoeren. Een ander groot voordeel van de Aquaracer is de mogelijkheid om een datum apertuur. Het is gelegen op de 3 uur positie. Dit horloge is zeer gemakkelijk te lezen. De uren en minuten handen zijn verlichte, evenals alle van de stippen en geslepen 3, 6, 9, en 12 uur markers. Dit betekent dat zelfs in de diepten van de oceaan of lopen naar uw auto op een donkere nacht, zult u in staat om de tijd tot aan de tweede zien. Zelfs de oranje driehoekige running tweede kant heeft een witte lichtgevende marker.
De zaak diameter 41 mm. Het is een grote horloge met afwisselend hoogglans en fijn geborsteld polijsten. De krasbestendig, dubbele anti-reflecterend behandeld saffierglas beschermt de wijzerplaat van de schade. De kroon is voorzien van een gepolijste schroef-mechanisme om de waterdichtheid te garanderen, samen met de schroef-in geval terug. TAG Heuer zorgde ervoor om functies uit te voeren op uw horloge en beweging te beschermen tegen schade.
Voors:
  • Makkelijk te lezen
  • Zeer nuttige functie voor duikers
  • Geweldige prijs
  • Datum functie
  • 300 meter waterdicht
  • Vouwsluiting met een veiligheidssysteem drukknop loslaten
Bekijk meer horloge replicas en rolex milgauss replica

2016年1月14日星期四

Onweer Illuma Aqua

Het is Kerstmis, dus ik probeerde een ander horloge met een Christmassy vinden voelen. Dit men heeft wat mij herinneren kerstverlichting, zo leek het passend.
Het horloge is door Storm van Londen, die het merk, die mij op mijn collectie meer dan 17 jaar geleden begonnen waren.
Dit horloge is een speciale editie genaamd de Illuma en werd uitgebracht in 2011. Het horloge heeft een gespiegelde gezicht, zodat je niet kunt zien veel in één oogopslag. De kroon hints dat dit is een wijzerplaat, maar het is slechts wanneer u op de knop die al wordt onthuld. Door op de knop start een lichtshow van 6 veelkleurige LED's die zijn geplaatst rond de wijzerplaat. Het knipperen begint met de kleuren bij elkaar fietsen voordat het een veelkleurige voorstelling. Terwijl de lichten knipperen, kunt u de 3 draaiknop (dat is eigenlijk zowat zichtbaar zonder de lichten als u het vangen van de juiste hoek).
Het heeft een Japanse quartz uurwerk en een zylonite (plastic) band. Het horloge is waterdicht tot 50 meter.
Het horloge werd oorspronkelijk verkocht voor £ 70 of $ 120, maar lijkt nog steeds beschikbaar op de Amerikaanse site als het niet langer is genoteerd op de Britse site. Vele verschillende kleuren beschikbaar waren. Dit is de Aqua-versie, maar het kan ook zijn gevonden in paars, roze, blauw, rood, zwart en wit.
Bekijk meer horloge replica en replica breitling hercules

2016年1月11日星期一

Zeer nauwkeurige Bulova Time ...

Tijdinstanties nauwkeurigheid is vooral van vitaal belang vandaag de dag als het was meer dan 50 jaar geleden, toen Bulova Horloges ontwikkelde de Accutron 214 Horloge, een elektronisch uurwerk dat werd gegarandeerd accuraat binnen 2 seconden een dag of een minuut per maand te zijn.
De Accutron 214 door Bulova debuteerde in november 1960 en is ontworpen en gemaakt door de Zwitserse ingenieur Max Hetzel. Het uurwerk kreeg vroeg aandacht voor de release van de NASA, die de Accutron horloge gebruikt op zijn vroege missies ruimte.
De Amerikaanse regering ook de Accutron 214 in militaire satellieten en vertraagde de commerciële release van het horloge om te voorkomen dat de Sovjet-Unie uit het verkrijgen van de technologie in de vroege jaren van de koude oorlog. Accutron-63R117
De Accurtron 214 werd gepresenteerd aan president Lyndon Johnson in 1964 en werd al snel de officiële Gift van State datzelfde jaar. Hoewel de vereerde uurwerk werd teruggetrokken in 1977, Bulova besloten de naam Accutron daarna gebruiken om zijn premie Zwitserse uurwerk collecties.
Terwijl de meeste van de hedendaagse Accutron door Bulova uurwerken niet zijn voorzien van de elektronische beweging van de klassieke modellen aanbevolen, allemaal voorzien van Zwitserse makelij beweging en vakmanschap met ofwel kwarts of automatische beweging. Bekijk meer Rolex horloges en rolex day date ii replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge