replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月14日星期四

Onweer Illuma Aqua

Het is Kerstmis, dus ik probeerde een ander horloge met een Christmassy vinden voelen. Dit men heeft wat mij herinneren kerstverlichting, zo leek het passend.
Het horloge is door Storm van Londen, die het merk, die mij op mijn collectie meer dan 17 jaar geleden begonnen waren.
Dit horloge is een speciale editie genaamd de Illuma en werd uitgebracht in 2011. Het horloge heeft een gespiegelde gezicht, zodat je niet kunt zien veel in één oogopslag. De kroon hints dat dit is een wijzerplaat, maar het is slechts wanneer u op de knop die al wordt onthuld. Door op de knop start een lichtshow van 6 veelkleurige LED's die zijn geplaatst rond de wijzerplaat. Het knipperen begint met de kleuren bij elkaar fietsen voordat het een veelkleurige voorstelling. Terwijl de lichten knipperen, kunt u de 3 draaiknop (dat is eigenlijk zowat zichtbaar zonder de lichten als u het vangen van de juiste hoek).
Het heeft een Japanse quartz uurwerk en een zylonite (plastic) band. Het horloge is waterdicht tot 50 meter.
Het horloge werd oorspronkelijk verkocht voor £ 70 of $ 120, maar lijkt nog steeds beschikbaar op de Amerikaanse site als het niet langer is genoteerd op de Britse site. Vele verschillende kleuren beschikbaar waren. Dit is de Aqua-versie, maar het kan ook zijn gevonden in paars, roze, blauw, rood, zwart en wit.
Bekijk meer horloge replica en replica breitling hercules

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge