replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月11日星期一

Zeer nauwkeurige Bulova Time ...

Tijdinstanties nauwkeurigheid is vooral van vitaal belang vandaag de dag als het was meer dan 50 jaar geleden, toen Bulova Horloges ontwikkelde de Accutron 214 Horloge, een elektronisch uurwerk dat werd gegarandeerd accuraat binnen 2 seconden een dag of een minuut per maand te zijn.
De Accutron 214 door Bulova debuteerde in november 1960 en is ontworpen en gemaakt door de Zwitserse ingenieur Max Hetzel. Het uurwerk kreeg vroeg aandacht voor de release van de NASA, die de Accutron horloge gebruikt op zijn vroege missies ruimte.
De Amerikaanse regering ook de Accutron 214 in militaire satellieten en vertraagde de commerciële release van het horloge om te voorkomen dat de Sovjet-Unie uit het verkrijgen van de technologie in de vroege jaren van de koude oorlog. Accutron-63R117
De Accurtron 214 werd gepresenteerd aan president Lyndon Johnson in 1964 en werd al snel de officiële Gift van State datzelfde jaar. Hoewel de vereerde uurwerk werd teruggetrokken in 1977, Bulova besloten de naam Accutron daarna gebruiken om zijn premie Zwitserse uurwerk collecties.
Terwijl de meeste van de hedendaagse Accutron door Bulova uurwerken niet zijn voorzien van de elektronische beweging van de klassieke modellen aanbevolen, allemaal voorzien van Zwitserse makelij beweging en vakmanschap met ofwel kwarts of automatische beweging. Bekijk meer Rolex horloges en rolex day date ii replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge