replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月20日星期三

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 Automatic 41mm duikhorloge

Geschreven door Debra Stoddard
De droom van een duiker is wat je krijgt met TAG Heuer Aquaracer's (Ref: WAN2110.BA0822). Terwijl de meeste duikers hebben spullen die ze precies zullen vertellen hun diepte, druk en tijd onder water, de Aquaracer biedt een handmatige back-up voor duikers. Ten eerste is waterdicht tot 300 meter. Master duikers meestal niet 30 meter overtreffen, dus tenzij je van plan bent om het anker voor een aanval nucleaire onderzeeër, moet u prima.
Automatische beweging betekent dat u niet beschikt over een vervangbare batterij wordt aangedreven door de beweging van je pols te hebben. Houd in gedachten, als u het op uw dressoir voor een weekend, moet u handmatig wind het. Anders zal het horloge niet nauwkeurig kunnen uitvoeren. Een ander groot voordeel van de Aquaracer is de mogelijkheid om een datum apertuur. Het is gelegen op de 3 uur positie. Dit horloge is zeer gemakkelijk te lezen. De uren en minuten handen zijn verlichte, evenals alle van de stippen en geslepen 3, 6, 9, en 12 uur markers. Dit betekent dat zelfs in de diepten van de oceaan of lopen naar uw auto op een donkere nacht, zult u in staat om de tijd tot aan de tweede zien. Zelfs de oranje driehoekige running tweede kant heeft een witte lichtgevende marker.
De zaak diameter 41 mm. Het is een grote horloge met afwisselend hoogglans en fijn geborsteld polijsten. De krasbestendig, dubbele anti-reflecterend behandeld saffierglas beschermt de wijzerplaat van de schade. De kroon is voorzien van een gepolijste schroef-mechanisme om de waterdichtheid te garanderen, samen met de schroef-in geval terug. TAG Heuer zorgde ervoor om functies uit te voeren op uw horloge en beweging te beschermen tegen schade.
Voors:
  • Makkelijk te lezen
  • Zeer nuttige functie voor duikers
  • Geweldige prijs
  • Datum functie
  • 300 meter waterdicht
  • Vouwsluiting met een veiligheidssysteem drukknop loslaten
Bekijk meer horloge replicas en rolex milgauss replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge