replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月21日星期三

Twintig jaar, 22 Mutaties: Parmigiani Fleurier om Anniversary Exhibit gastheer bij Miami Boutique

De tentoonstelling opent voor het publiek start 17 november en zal vitrine, in chronologische volgorde, 22 van de meest belangrijke in-house bewegingen gemaakt door meester-horlogemaker Parmigiani Michel, omdat hij zijn gelijknamige merk opgericht in 1996. Parmigiani Fleurier is nu een verticaal geïntegreerde productie die heeft 33 in-house bewegingen, een aantal van hen wereldprimeurs, geproduceerd in de loop van zijn 20-jarige geschiedenis als onafhankelijk merk.
Michel Parmigiani
Brand oprichter Michel Parmigiani
Samengesteld elk illustreren een ander aspect van de expertise van het merk Parmigiani, de uurwerken op het display zal de Tonda Chronor Geboortedatum , onthuld op SIHH 2016, die Parmigiani eerste geïntegreerde chronograaf kaliber beschikt; de baanbrekende Bugatti Type 370, met zijn motor-block geïnspireerd "dwarse buisvormige" beweging; en de Ovale pantograaf, met zijn onconventionele intrekbare handen waarvan het ontwerp is gebaseerd op die van een 19e-eeuws zakhorloge gerestaureerd in workshop Parmigiani's.
Parmigiani Tonda Chronor Anniversaire - front
Parmigiani Tonda Chronor Anniversaire

Parmigiani Bugatti 370 Mythe
Parmigiani Bugatti Type 370 Mythe
Het 20-jarig bestaan tentoonstelling, die is gratis en open voor het publiek, vindt plaats van 17 november tot 31 december 2016 in Le Studio Parmigiani in de Miami Design District. Bezoekers van de uitverkochteweergavetijd Miami event op 10 november zal een speciale voorvertoning van geselecteerde stukken ontvangen van deze retrospectieve die 20 jaar innovatieve uurwerken.
bekijk meer Rolex horloges en Rolex Masterpiece

2016年12月6日星期二

PAM359 Luminor Marina 3 Days Automatic

Een van de horloges in de nieuwe eigentijdse line-up is de 44mm Panerai PAM359. Het werd geïntroduceerd op de Geneva SIHH in januari van dit jaar. De 359 heeft een paar interessante functies en een niet zo vaak kijken.

Panerai Luminor PAM359 Marina 3 Days Automatic
PAM359 Luminor Marina 3 Days Automatic

Niet veel Panerai horloges hebben alle nummers op de wijzerplaat - met uitzondering van de 3 in dit geval, want dat is waar de datum venster. Mijn eerste indruk was dat het horloge was om de PAM164 vervangen - en dat het niet echt lijken te veel van het DNA Panerai hebben. Vintage specialist Panerai Volker Wiegmann echter postte een foto uit de Panerai historische archief (op paneristi.com ) dat bleek mij verkeerd. Ik kan de foto niet hier repost, maar de wijzerplaat is zeker geïnspireerd op die bepaalde foto. Voor uw informatie, Volker is co-auteur van verschillende boeken moet hebben over vintage Panerai. Zijn website www.vintagepanerai.com is ook de moeite waard.

Panerai Luminor PAM359 Marina 3 Days Automatic
De LumiNova is beige

De PAM359 heeft een zwarte sandwich wijzerplaat die lijkt op een mooie bruine tint onder bepaalde licht te hebben. De kleur van de LumiNova is beige in tegenstelling tot de groene LumiNova die we gewend zijn van de meeste Panerai horloges. Beige gekleurde LumiNova lijkt te zijn in de mode nu, want het is ook gebruikt voor de 2009 Special Edition Egiziano (PAM341), de nieuwe samengestelde Radiomir (PAM339) en de nieuwe "Lo Scienziato Radiomir Tourbillon" (PAM348 en PAM350).

Polished 1950's stijl case
Het horloge heeft een geheel gepolijste 1950's stijl case

Een interessant detail is dat - voor zover ik weet - dit horloge heeft de eerste alle gepolijste 1950's stijl case. Alle andere horloges met dit soort gevallen worden geborsteld, meestal in combinatie met een gepolijste stalen ring. Voorbeelden zijn de 233, 270, 127, 312, 320 enzovoorts. De kroon bewaker met haar Reg. TM. graveren echter wordt geborsteld. Zoals je kunt zien op de foto hierboven, de 359 heeft een kristal zaak terug. Het horloge heeft een in-house P.9000 automatische beweging Panerai met een gangreserve van drie dagen.

Panerai PAM359 geborsteld kroon guard
De kroon bewaker heeft een geborstelde afwerking

Naast de kroon guard, de stalen deel van de zaak heeft terug ook een geborstelde afwerking en de grote omvang stalen gesp is te geborsteld. Het horloge wordt geleverd met een zeer mooie zwarte band met beige steken. De kleur van de steken perfect past bij de kleur van de LumiNova. Ik denk niet dat ik een mooiere OEM band tot nu toe hebben gezien.

Panerai PAM359 geborsteld buckle
De grote omvang gesp met een geborstelde afwerking en Panerai gegraveerd

De PAM359 is niet in de winkel toch, het is naar verwachting later dit jaar beschikbaar zijn. Toen ik voor het eerst op de hoogte van dit horloge ik echt niet verwacht dat het horloge zo veel positieve feedback zou krijgen - hoewel het natuurlijk niet iedereen is zeer enthousiast over het. Het lijkt erop dat dit 359 zal een populaire horloge onder zowel doorgewinterde Paneristi en de regelmatige horloge kopen publiek. Een van de goede dingen is dat het een regelmatige productie horloge, dus het kan niet zo moeilijk zijn om een ​​greep van een te krijgen zoals het geval zou zijn als het werd uitgebracht als een speciale editie.bekijk meer replica rolex en Rolex Daytona II

2016年11月30日星期三

Swatch Group Brands te bereiden op hun 2014 horloges op de markt brengen

In juni diende Manhattan als een laatste staging gebied en diverse Swatch Group merken gehouden previews van hun Baselworld 2014 releases. De meeste van de horloges zal verschijnen in de winkelrekken begin september. Echter, sommige zijn al te koop.


Breguet had de meest creatieve in het gebruik van deze tijd door het organiseren van Tourbillon Day op 26 juni in de Fifth Avenue boutique geweest. Leden van de pers en VIP klanten werden getrakteerd op een taart versierd als een tourbillon beweging; champagne toast; en een weergave van het merk belangrijkste tourbillon horloges, met inbegrip van de 2014 Baselworld releases. Het bedrijf in Nakis Karapatis, Breguet hoofd van de Research & Development bracht zelfs, om een lezing te presenteren over de geschiedenis en de functie van de tourbillon.


De viering werd opgericht vorig jaar door de luxe horlogemerk op de dag dat de oprichter en naamgever van het merk, Abraham-Louis Breguet, gepatenteerde de tourbillon op 26 juni 1801. De uitvinding (waarvan de naam vertaalt als "wervelwind of" whirlpool "te herdenken ) werd ter compensatie van de fouten en fluctuaties in werking van de zwaartekracht en natuurlijke positieveranderingen een horloge. Het wordt gewaardeerd door horloge verzamelaars, niet alleen voor de functionaliteit, maar om haar schoonheid, in het bijzonder wanneer zij worden blootgesteld aan een wijzerplaat.bekijk meer replica rolex en Rolex Daytona II

2016年11月23日星期三

RIM werkt aan Bluetooth horloge, andere fascinerende accessoires?

We zijn niet zeker waarom we niet meer over de weg terug bij WES conferentie RIM's weg terug mei hoorden, maar het was blijkbaar genoemd door VP Antoine Boucher op het moment dat ze werken aan een Bluetooth-horloge. Bovendien, het is gezegd geavanceerder dan de modellen van Sony Ericsson tot nu toe naar voren gebracht worden, met streaming audio (3,5 mm aansluiting op het horloge, misschien?) En Twitter / Facebook-updates in aanvulling op de gebruikelijke dingen zoals nummerweergave en SMS-berichten . Merk op dat het beeld zweven rond vandaag van dit ding niet echt is - het is gewoon een Sony Ericsson MBW-100 met een verwisseld logo - dus het valt nog te bezien wat deze magische pols accessoire eruit komt te zien, in de veronderstelling dat het echt is en komt naar retail . Het lijkt Boucher ook melding gemaakt van een high-end Bluetooth headset met codenaam "Alpha 1" dat zal u toestaan ​​om muziek te streamen en krijg navigatieaanwijzingen door middel van een soort helemaal geweldig silicone oortelefoon pochte om eventueel worden "de beste oplossing op de markt." Het is vrij moeilijk om veel interesse wekken deze dagen met iets als vanille en alomtegenwoordig als een headset, maar in ieder geval, het is interessant om de diepte van de schijnbare inzet RIM's op de accessoire markt op dit moment te zien.
bekijk meer Horloges nep en Rolex Day Date

2016年11月6日星期日

Watches And Cars – Christopher Ward C70 IT Rosso Corsa


Christopher Ward promoted this watch with the text below:
“The 4th September 1921 was the date of the first Gran Premio d'Italia at the Montichiari course in the Northern Italian town of Brescia.
Although the French driver Louis Wagner took pole position on the starting grid it was his compatriot Jules Goux who won the 30 lap race (Wagner finished 3rd) in a time of 3 hours, 35 minutes and 9 seconds.
The C70IT is dressed in the Italian racing colours Rosso Corsa (race red) which legendary Italian racing car marques such as Alfa Romeo, Lancia and Ferrari made famous.”
Naturally I bought in to the watch and the motor racing history and even now this watch remains one of my real favourites. To do it justice I had to match it to a model car. I plumped for a Ferrari, not a Grand Prix car because for me I preferred Endurance racing, hill climbing or sexy evocative GT road cars. In this instance I matched it to the 1960 Le Mans winning Ferrari TR69 driven by O Gendebien and P Frere. Yep the watch and the car make a perfect combinatioBekijk meer horloge en breitling others replica

2016年10月24日星期一

Cartier Kerstmis Fantasy


Vol sprookje kleur blauwe ballon horloge heet de hele wereld, is uitgegroeid tot een van de pijlers van Cartier horloge serie. Low-key sfeer rose goud, en dezelfde low-key luxe diamanten trompet blauwe ballonnen. De combinatie van dit horloge zal worden in een festival zwaaien onder een roos goud romantisch licht.
Deze grote groep van nog leven in het post-modernistische stijl circus scène geënsceneerd. Ballon Bleu-horloge, Trinity tri-color gouden reeks werken, Roadster pen, Marcello leer. Deze werken van dit jaar de best verkochte serie van prachtige nieuwe producten exclusief gelanceerd in 2009, limited edition, samengesteld Cartier 2009 Kerst editie nieuwe luxe lineup, wachten tot je komen te waarderen.
Er zijn te veel memorabele momenten, een gift voor het leven Mingxin collectie. Een sieraad, een horloge, speeltuin-achtige wereld, dit moment heeft een romantische je de hoofdpersoon.
bekijk meer horloges rolex en maurice lacroix pontos

2016年10月20日星期四

In contact met Tissot

Tissot is een Zwitserse horlogemaker in 1853 opgericht door Charles-Félicien Tissot en zijn zoon Charles-Emile Tissot. Het merk houdt het onderscheid van de invoering van de eerste in massa geproduceerde zakhorloges, evenals de eerste zakhorloge met twee tijdzones.
In 1930 fuseerde Tissot met Omega horloges, het aanbieden van een betaalbaar alternatief voor duurdere Omega merk. Het merk baanbrekende houding voortgezet met de introductie van 's werelds eerste plastic geval uurwerk in 1971, evenals de eerste steen gevat horloge in 1985, Mother-of-Pearl ingekapseld uurwerk in 1987 en hout geval horloge in 1988.
Tissot is ook zeer vereenzelvigd met sportwedstrijden en is de officiële tijdwaarnemer van vele internationale wereldkampioenschappen op het gebied van autosport, motorsport, wielrennen, ijshockey, internationale basketbal en hekwerken geweest. In 2006, Tissot werd de officiële tijdwaarnemer van de NASCAR autosport competities in Amerika.
T33.7.868.93-SD Tissot vandaag is een lid van de Swatch Watch Group en hun innovatieve geest gaat verder met hun state-of-the-art T-Touch horloges. Deze dynamische uurwerk collectie bevat ingebouwde touch screen-technologie, waardoor de dragers van de verschillende multi-functies van hun horloges te gebruiken bij de aanraking van het scherm wijzerplaat, kroon en push-stukken op de zijkant.
Online retailer luxe De Watchery heeft een breed scala van Tissot T-Touch horloges om uit te kiezen, met inbegrip van de T-Touch NASCAR Special Edition chronograaf . Deze high-performance analoge / digitale uurwerk heeft een roestvrij stalen behuizing, die is 42mm in diameter en 14 mm dik. De trillende heldere gele rubberen band is zeer comfortabel.
De bidirectionele draaibare ring met gegraveerde markers frames het koolstofvezel aanraking wijzerplaat met een helder gele buitenring, analoge en digitale display, lichtgevende wijzers en geel geschetst uur makers. Functies omvatten alarm, kompas, chronograaf, hoogtemeter, thermometer en meteo-functies.
Premium Zwitsers quartz uurwerk van binnen bent u verzekerd van een nauwkeurige tijdinstanties nauwkeurigheid. T-Touch horloge is waterdicht tot 30 meter of 100 voet. bekijk meer Zwitserse Rolex en chopard copacabana

2016年10月6日星期四

De gloednieuwe coolste producten: Zwitserse horloges

Rassen van Rolex Replica Watches
Rolex, een bekend merk van accessoires en Zwitserse horloges, heeft de voorkeur in de hele wereld voor exclusiviteit en de kwaliteit ervan. Een ander mooi kenmerk van deze horloges is dat er rekening verschilt meer dan honderdduizend pond van enkele duizenden. Dit bedrijf, waaronder het verkregen verbetering van de reputatie door uitvinding in de lay-out, is veranderd in een status van afhandeling voor de rijken.
Personen die krankzinnig over luxe horloges zijn sinds de eerste mensen zijn niet echt goedkoop te krijgen voor de reproducties ,. De replica Rolex horloges zijn precies niet ongelijk in uiterlijk in vergelijking met die van het origineel. Je zal niet in slagen om de nep te scheiden van de uniek omdat expert replica horlogemakers die elk aspect van de oorspronkelijke horloge dupliceren hen te maken.
Rolex designer horloges tegen verschillende vormen replica prijzen 'zijn de volgende:
1 De Rolex Daytona horloge collectie is bekend vanwege zijn authenticity.Its functies zijn onder meer een chronograaf dat is praktisch.
2 De nep Submariner selectie is verkrijgbaar in tal van kleuren met gekleurde randen en is niet helemaal impopulair.
3 De Rolex horloges zijn excellence personified.They hebben de dag en datum functies en worden ook erkend voor zijn of haar klassieke Rolex stijl.
4 De Rolex Datejust horloges die zijn nep express elegantie in routine en hun style.They hebben de datum functie met lens.
5 De Rolex Yachtmaster horloges zijn niet extreem impopulair omdat ze een brede selectie interesseren van people.They beschikken over eigenschappen als een dag huidige doel, evenals een bidirectionele bezel met een vergrootglas.
6 De Rolex horloges zijn gemaakt om elke individual.They behagen hebben een extra grote ring, evenals een dag display.
7 De Rolex horloges zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.
8 De Rolex GMT-Master twee die is nep horloges hebben geen fit. Ze komen tot drie tijdzones tegelijk.
9 De nep Deep Sea horloges zijn speciaal voor duikers. Ze hebben een stalen lichaam met een zwarte wijzerplaat.
10 De Rolex twee horloges zijn gemaakt voor uw -sailor. Ze hebben een programmeerbare countdown functie plus ze zijn toegankelijk met een grijs, wit en zwart horloge mensen. bekijk meer Horloges en chopard las strada

2016年9月10日星期六

Washingtonians 2010 Dineren met beperkt budget kwestie is uit

Surfen op het Dineren met beperkt budget gids is er een breed scala aan restaurants op locaties over de hele DC gebied in en uit de stad van Annandale, VA naar Wheaton, MD, met gevarieerde cusines overal van Afghaanse Vietnamese.
Het is geen verrassing dat er veel etnische keukens opgenomen in de gids als de DC gebied is zeer goed bekend bij inheemse Washingtonians en reizigers gelijk aan het hebben van een breed scala van etnische levensmiddelen van alle kinderen. Net zo gebeurt het dat etnisch voedsel, zoals Pho, Vietnamese, Ethiopische, Koreaans, en Indiase gerechten zijn relatief goedkoop en bieden een kijkje in een nieuwe wereld en cultuur zonder boord van een vliegtuig.
Sommige van de Dineren met beperkt budget beste picks zijn onder meer:
Buzz's All American Flag Cupcakes voor 4 juli
Buzz Kan niet mis gaan met dit café, bakkerij en een lounge bediend door drie keer Beste Chef-kok van het Jaar Rammy Nominee Chef, Josh Short en zijn team gaan. Op zoek naar een thematische sesonal traktatie? Buzz zal enkel het ding hebben, ongeacht wat vakantie. 4 juli is coming up. Buzz zal patriottische traktaties voor uw feest hebben. Geniet van broodjes, salades, sandwiches, panini's en gebak. Cookies run ongeveer $ 2,25 per stuk, cupcakes rond $ 3,95 en hele taarten en cakes beginnen bij $ 16. (901 Slaters Ln., Alexandria, VA)
BGR de hamburgertent Met locaties verspreid wijd en zijd over de DC gebied, waaronder Bethesda, MD, Arlington, VA, Alexandria, VA en Dupont Circle, DC, hopelijk heb je de kans om een ​​van Mark Butcher's verse en sappige hamburgers geven gehad gedaan om een ​​keer te proberen te bestellen. Met verse handground droge agedbeef en boterachtige dikke brioche broodjes, bent u gebonden verslaafd te krijgen. Mijn favoriet? De basis cheeseburger met cheddar, sla, tomaten en augurken. Beste koopje is hun dagelijkse lunch special: Een hamburger, patat en drinken voor $ 8,99.
Eamonn menu. Foto door Lisa Shapiro
Eamonn's Cathal Armstrong's Fish Chips. Eamonn vernoemd naar de Dublinborn Chef Armstrong zoon, is een traditionele chipper, in dat je bestelt aan de balie en pak een stoel, en te wachten voor uw naam genoemd te worden met uw bestelling. Het wachten kan lang zijn, omdat alles vers wordt geserveerd en er zijn slechts 30 zitplaatsen, met inbegrip van de met krukken. Het menu is squalled op een krijtbord dat meer dan de caissière toonbank hangt. Je hebt je basis kabeljauw in twee maten en gebakken Ray. Ze bieden een paar keuzes voor de zijden die twee maten van bachelor gebakken bonen, uienringen, koolsalade, en erwten bevat. Ze gooien in een zelfgemaakte saus, en je hebt een keuze uit zeven, zoals de traditionele Tarter saus, Rose (ketchup en mayo), Kitty O (kappertjes en Kalamata olijven), Chesapeake, Hot Chili, Fronch en Curry. Het is niet luxe; je fish and chips wordt geleverd in een papieren zak, maar je zult zweren dat de vis is de verste dat je ooit hebt geproefd. De kabeljauw is perfect gebakken, vochtig, schilferige, en het beslag is licht en is bijna knapperig. (728 Koning St., Alexandria, VA)
Etete, U Street's Ethiopian buurt Gem. Ik heb hier al een keer geweest met mijn man en we dachten dat het was een ervaring van een mensenleven. Niet elke dag eet je met je handen met behulp van injera (brood) naar zoethoudertje voor je eten naar uw mond. Mijn favorieten: de Sambosa (Beef of Linze: driehoekige gebakjekorst gevuld met gebakken rundvlees, groene, peper, jalapeno, uien); de Yefem Tibs (Etete Special) beschreven op het menu als houtskool geroosterd gesneden prime mals rundvlees gemarineerd in witte wijn en rozemarijn, met een vleugje knoflook en zwarte peper. (1942 9de St., NW)
Galbitang. Foto door Lisa Shapiro
Gom Ba Woo, authentieke Koreaans eten in Annandale. Gom Ba Woo heeft die naam betekent, "Bear" is Washingtonian's 100 Very Best Restaurant List in 2007 en blijft elk jaar Washingtonian's Dineren met beperkt budget lijst te maken. Ze bieden de beste Jin Mandoo (gestoomde noedels) in het gebied. De gestoomde noedels portie is groot genoeg voor ten minste drie mensen. De Galbitang of Beef rib soep is een van de meest aangetroffen soepen in de Koreaanse keuken en geserveerd op vele traditionele Koreaanse ceremonies en feesten. De Galbitang heeft mals vlees, in blokjes gesneden, sommige nog steeds opknoping van het bot. Het is zo mals kunt u het snijden met een lepel. De soep heeft ook verse daikon, lange groene uien, besprenkeld ei, en taai rijstnoedels. Het is een koopje zolang je gaan en split hapjes met anderen. Belangrijkste voorgerechten alleen zal je te vullen op het goedkoop.
Pho 75 met vestigingen in Noord-Virginia en Maryland, het is bekend bij vele lokale Vietnamese als de meest authentieke plek om pho (uitgesproken fuh) in het DC gebied te vinden. Dit traditionele Vietnamese soep komt in meer dan 15 rassen op Pho 75, met bijbel pens, mengsels van flank steak, borst, oog van rond en pezen. Twee andere opties omvatten gehaktballen of kip. Een heuvel van zijdezachte rijstnoedels wordt geserveerd ondergedompeld in de hartige runderbouillon en doorspekt met gesneden witte en groene uien. Pho kommen komen in twee maten: klein of groot, en worden geserveerd samen met verse basilicum, taugé en schijfjes limoen en jalapenos. Het is een koopje voor zorgen dat bij slechts $ 7 voor een grote kom. Mijn favoriet: de 12 met eyeround en welldone rundvlees borst. bekijk meer Zwitserse Rolex en chopard copacabana

2016年9月5日星期一

eWatches News: LVMH Announces New Focus on Women’s Designer Watches

It’s an exciting day for women’s watches!  In an industry known to be traditionally focused on men’s watches, today, luxury watch, fashion and jewelry manufacturer, LVMH, which is famous for having designer watch labels like Tag Heuer, Dior and Zenith under its parentage, announced that they will strengthen their focus on women’s watches–bringing a larger range of watches for women and also bringing on a new Hollywood starlet as brand ambassador for their collection of women’s watches.
While luxury watches and jewelry are a covetable item for many women, the watch industry is traditionally a men’s-watch focused arena.  This is therefore an interesting move for LVMH, who knows that 70% of their watch sales are men’s watches.  What can we deduce from this move by LVMH?  An increasing number of women are wanting brand name watches.
At eWatches, we carry an extensive selection of brand name watches, including Tag Heuer, but also extending to Seiko, Bulova and Swiss Legend.  What’s more, all  our watches are discount watches, with prices often falling to wholesale equivalent.bekijk meer rolex replicas en chopard

2016年8月31日星期三

Massive Besparing op Discount Designer Horloge's- MOMO Ontwerp Exclusieve aanbiedingen!

Happy Mondays aan al onze eWatches trouwe klanten! We houden het brengen u het beste in horloge nieuws, stijlen, kortingen en nog veel meer. We staan ​​bekend als een van de beste bestemming voor al uw korting designer horloges . We hebben honderden opmerkelijke merken- vandaag al de woede op MOMO Ontwerp horloges.
MOMO Ontwerp horloges is een modern design, elegante stijl, functioneel en uniek. EWatches biedt een scala aan zowel quartz en automatische uurwerken. De beweging in MOMO Design is Zwitserse en het horloge is gemaakt in Italië. Je zal niet te zien deze opmerkelijke horloge elke dag. Wij bieden besparingen tot 55% 0ff adviesprijs. Shop nu deze geweldige korting designer horloge verkoopdag. Deze MOMO Ontwerp horloges zal snel gaan, ze vangen voordat ze vliegen uit de schappen.
Vandaag de dag, in de viering van MOMO Ontwerp horloges, hebben we afgewaardeerd honderden van onze korting designer horloges , best verkopende modellen. Bovendien, met gratis verzending of twee dagen lucht voor slechts $ 5, je hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe horloges.
bekijk meer replica Zwitserse en breitling emergency

2016年8月30日星期二

Ed Hardy SP - BTG Mens Speeder Tiger horloge

Ed Hardy SP - BTG Mens Speeder Tiger horloge The Ernstige Helicopter Summoner - Breitling Emergency Kijk naar Dit zal een persoon van de coolste horloges in de hele wereld. Vooral omdat je een helikopter kunt bellen om je te laten ophalen bij het activeren van de geconstrueerde-in radiozender. Wat een horloge! Dit is de reden waarom ze worden genoemd Breitling Crisis horloges. Geniet Merknamen gekoesterd door Males Een horloge is niet alleen een time software bij bestaande symboliseert ook de identificatie van een persoon. Voor mannen, een check out is zoals sieraden van vrouwen. In de vorige, zou de mannen te tonen uit hun positie door auto's en vrachtwagens, maar de auto is geparkeerd in de garage en kon niet overal elders in acht worden genomen, zodat het horloge zal ongetwijfeld wisselen de auto. Ed Hardy SP - BTG Mens Speeder Tiger horloge Titanium mannen kijken - Wat u moet echt leren kennen als een koper Je moet echt altijd kiezen voor uw extra's uiterst voorzichtig. Dit is vooral van toepassing op de bladeren voor horloges. Het product dat u te verwerven is stoer, betrouwbaar, trendy en ontspannen op zo effectief om precies te moeten zijn. Een titanium heren blik op van een betrouwbare merk beschikt over het algemeen al deze functies. Ed Hardy SP - BTG Mens Speeder Tiger horloge bekijk meer horloges replica en breitling chronomat evolution

2016年8月28日星期日

Ed Hardy Vrouwen FU-FL Fusion White Horloge

Ed Hardy Vrouwen FU-FL Fusion White Kijk How To Make A Geniet van Winder merk horloge winders kan overal in prijs tussen 208.000 dollar, die kan blijken vrij hoog geprijsd voor zeer lage financiën consumenten. Personen die een talent voor het bedenken en creëren van hun gadgets en gizmo's kunnen produceren hun bezit blik op bochtige producten die de intentie van kronkelende horloges te bieden en zijn redelijk betaalbaar. Geef Uw Glance een Initial Course update Met een Amazing Vertrek van Movado Gezien het feit dat 1881, Movado horloges zijn het bedenken van innovatieve uurwerken die tegelijkertijd eenvoudig en maar desalniettemin huidige met hedendaagse tendensen zijn. Movado is bekroond met ongeveer tweehonderd wereldwijde awards voor observeren stijl en design en engineering, en meer dan 100 patenten heeft verkregen. Met een titel en de status die synoniem is met de beste kwaliteit en fashion forward design en stijl, Movado is zeker te observeren bij hun groot oeuvre dat uw extravagante stakingen. Bekijk Ed Hardy Women's FU-FL Fusion White Horloge De juiste vrouw voor de Passende Woman Women's horloges kunnen worden afgestemd op een gezonde de dame. Ze kunnen sieraden extra's of puur utilitair. Ed Hardy Vrouwen FU-FL Fusion White Horloge bekijk meer horloge replicas en chopard gran turismo xl

2016年8月26日星期五

Ed Hardy Mannen TR-RD Red lederen Quartz horloge met rode wijzerplaat

Ed Hardy Mannen TR-RD Red lederen Quartz horloge met rode wijzerplaat is er 1 Kijk naar Corporation Dat helpt om de Finest Uurwerken? Horloges zijn een zeer belangrijk deel van de mode en de wijze. Er is een totale sector gericht observeren eigenaars en verzamelaars, maar niet absoluut iedereen wil tot $ 1000 besteden aan slechts een te genieten. Meerdere personen willen een check out net als een accent zeer goed te lijken wanneer rubriek uit en blijven dollars in hun zakken te houden. Evolutie van de Pocket Geniet van Pocket horloges hebben een sentimentele gepassioneerde trekken die ons nodig terug naar een extra tijd. Ze worden begeerd door echtgenoot en kinderen medewerkers en vrienden gezegend genoeg om een ​​erfstuk te nemen van een geliefd persoon, verzamelaars en mensen die gewoon kiezen voor een zak te observeren. In de huidige snel veranderende elektronica gepropt hele wereld, het historische verleden van de zak te genieten is buitengewoon en kan eventueel verrassend om wat te zijn. Ed Hardy Mannen TR-RD Red lederen Quartz horloge met rode wijzerplaat Maurice Lacroix Chronograph Observeer - The New Era voor een fantastische kijk op de internationaal befaamde mode-sport horloge, de Maurice Lacroix Chronograph, handhaaft zijn vastberadenheid voor unieke en geweldige het type met zijn stijlvolle en zeker ontworpen onderdelen en feiten om een ​​aarde natuurlijk product dat zeker de vooruitzichten zal het op prijs stellen te maken. Eigenlijk betrouwbare en zware verantwoordelijkheid die spreekt over Maurice Lacroix Chronograph Observeer en het is niet alleen in zijn fashionistic stijl die de manier van leven van iedere wandeling van het dagelijks leven past, maar ook voert de superieure-update weer in het vertellen van de tijd. Ed Hardy Mannen TR-RD Red lederen Quartz horloge met rode wijzerplaatbekijk meer rolex nep en breitling super avenger

2016年5月24日星期二

Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Horloge

Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Kijk voor specifieke Uw genieten, voor haar kopen een Manner horloge Als cadeautje Een stuk van de mode uitzicht is een geweldige stijl accessoire die meestal kan verbeteren van een vrouw bepaalde stijl. Als je wilt weten wat geschenk dat je moet investeren in voor je vriendin, dan kan een manier uurwerk een geschikt alternatief zijn. Niettemin, in de markt, zijn er een groot breed scala van beslissingen in verschillende modellen, modellen, stijlen, maten en kleuren. U wilt bewust naar de juiste één bepaalde halen te zijn. De blik op voor alle mensen van de Citizen horloge Enterprise behoudt de kenmerkende eer van het verkrijgen bereikte veel titels voor "1" in zijn vijfenzeventig jaar geschiedenis. Het bedrijf werd gestart in 1930 en kreeg de titel als een manier om aantrekkingskracht op de emoties van de drager. Dit was een gemeenschappelijk, egalitaire check out zijn - het in acht nemen voor alle burgers. Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Kijk Wat helpt om de Platinum horloge verdient bijzondere assortiment? Opmerkelijk check out fabrikanten plaats naar voren platina horloges ieder jaar in een bepaalde manier of een ander. Sommigen beginnen het als een unieke uitgave, terwijl andere mensen te beschouwen als commemoratory items naar een specifieke gebeurtenis. Waarom platina horloges zijn dus zeer goed achtervolgd door de hele wereld gerenommeerde horloges merken? Er moeten een aantal deugden in het hen verdient collectie. Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Horloge Bekijk meer replica horloges en replica chopard alfa romeo

2016年5月23日星期一

Edox Heren 27034 3 BR Les Genevez Ultra Slim witte wijzerplaat Steel horloge

Edox Heren 27034 3 BR Les Genevez Ultra Slim witte wijzerplaat Steel horloge The Black Leather Cuff Strap Check out Een zwart lederen manchet band check out is een interessante en functionele trend statement voor mannen of voor vrouwen. Het is een functioneel besluit als het ziet er geweldig uit met bedrijfskledij of met een ontspannen garderobe en wordt geleverd in een groot aantal modellen met unieke gezichten en opties, en is verkrijgbaar bij een aantal unieke horloge fabrikanten. The Coolest Gekste Wrist View Apparaten en Bulova horloges Gemakkelijk beschikbaar! Echt graag apparaten? Waarderen horloges? Nou, youÂ'd sterven om over de meest recente, de beste horloge apparaten te luisteren! Edox Heren 27034 3 BR Les Genevez Ultra Slim witte wijzerplaat Steel horloge Alternative Neem Bands - Het verkrijgen van de volledige Finest Wissel Check out Bands Wissel genieten van bands onder meer zaken als een groot scala aan middelen en variaties. Ze zijn gericht op een breed scala prijs en een aanzienlijk aantal leveranciers. Dus welke soorten ben je geïnteresseerd? Edox Heren 27034 3 BR Les Genevez Ultra Slim witte wijzerplaat Steel horloge Bekijk meer horloge replica en replica corum

Edox Heren 27033 3 BIN Grand Ocean witte wijzerplaat zwart rubber Date Horloge

Edox Heren 27033 3 BIN Grand Ocean witte wijzerplaat zwart rubber Date horloge Houd de tijd met een Bling Bling Geniet Gentlemen zijn normaal gesproken speciaal aangetrokken tot horloges en hebben ze gezien als een geeft niet alleen om tijd te vertellen, maar ook om indruk te maken dat bepaalde iemand. In een cultuur enorm bekend met de rap cultuur, moet het niet verbazen dat veel van een voorliefde hebben genomen om bling bling horloges. Raymond Weil Neemt Geniet Generating Kritisch Raymond Weil waardeert dat het houden van onze loyaliteit kan alleen worden bereikt na ontvangst van onze aandacht in de eerste plaats. formele website van het bedrijf is een geweldig voorbeeld van hoe dit te genieten maker lijkt te zijn, zoals uit, niet alleen voor de track record van het model, maar voor hun gewaardeerde klanten, als goed. RW informeert ons en richt zich op kritische problemen met betrekking tot de organisatie en de website. Edox Heren 27033 3 BIN Grand Ocean witte wijzerplaat zwart rubber Date horloge te krijgen van uw geld goed waard Met een Invicta Skeleton Check out Zoals check out koper know, skelet horloges onthult de interne machines en het verschuiven elementen van de horloges. Ze element regelmatige en smaakvolle soorten horloges die u zeker zal worden geschokt. Edox Heren 27033 3 BIN Grand Ocean witte wijzerplaat zwart rubber Date Horloge Bekijk meer rolex replica en replica chopard luc

2016年5月22日星期日

Helix Typhoon HX380-04L04S Watch Report recensie

Watch Report is een herziening van de Helix Typhoon HX380-04L04S duiker horloge geplaatst. Dit is een analoge / digitale kwarts model met een koepelvormige saffier kristal.De reus bezel geeft dit een gedurfde grote uitstraling. Hij is te koop voor $ 285 USD, maar er is blijkbaar al enige klapband verkoop van deze laatste tijd. kijk dus het uit, en een pick-up nu als je het leuk vindt.

Link






Bekijk meer imitatie rolex en breitling super avenger replica

2016年5月16日星期一

Louis Vuitton Tambour America's Cup Automatic Regatta is speeltje eruit?!?

Dit is een limited edition stuk vieren lange vereniging Louis Vuitton met de America's Cup, want het is officieel timer. De zaak diameter 44 mm gevat in staal en draait op een LV 171 kaliber automatisch uurwerk. Het heeft ook een 30-minuten choronograph met 5 minuten aftellen functie.

Mijn probleem met dit stuk is de inconsistentie in de pusher knop ontwerp in vergelijking met het totale ontwerp van het horloge. Het kijken speelgoed-achtige voor mij.



Bekijk meer replica horloge en breitling replica

2016年4月27日星期三

Heren Horloges die grote giften maken

Op zoek naar dat perfecte horloge voor een man? Ik vond 3 top kwaliteit mannen horloges die ik had net voor de wereld te herzien.

De Bell en Ross Vintage BR-123's water uitdagende functie van maximaal 100 meter, zijn zelf-aangedreven beweging, grote tan aantallen in het uur posities met lichtgevende wijzers en de afstotende saffierglas dome zijn allemaal erg verleidelijke functies. De 41 mm case wordt geleverd in roestvrij staal en dit horloge wordt geleverd in bruin leer met een gesp. De zwarte wijzerplaat heeft een functie met uren, minuten, seconden en de datum op de 6 uur positie. De grote cijfers en indexen maken dit horloge gemakkelijk te lezen. Dit uurwerk zal voldoen aan degenen die leven voor avontuur, werken in extreme omstandigheden of hou gewoon van de ruige stijl van het horloge van deze heren. Het toppunt van Bell & Ross productie wordt opgebouwd in stevige functies van dit horloge en Zwitserse design.IWC-IW325404

De IWC Vintage Pilot's Watch IW3254-04 is een geweldig voorbeeld van IWC traditioneel ontwerp. De grijze wijzerplaat met goud stenciled wijzers en cijfers, een sub wijzerplaat op 06:00, 18 karaat goud patroon bezel, goud 44mm geval zien door terug en bruine lederen band met sluiting toont de ware schoonheid van IWC genie. Deze luxe horloges komen ook met een waterafstotende functie tot 100 voet, in-huis gebouwd precieze beweging, een energie-opslagcapaciteit van 46 en onbevlekte saffier kristal.
De TX Men's T3C308 800 Serie Linear Chronograaf Dual-Time Zone Watch is een geweldig voorbeeld van TX Watches ontwerp. Elke TX Heren T3C308 800 horloge wordt geleverd met een stijlvolle rose goud en roestvrij staal bezel, zwarte wijzerplaat met unieke 6 handbeweging met vier afzonderlijke zichzelf in stand motoren en een datum op 3 uur. Deze knappe horloges komen ook met een lineaire chronograaf die tot meters tot vier uur, 2e tijdzone, een 30 minuten lineaire mechanisme, een waterafstotende eigenschap van maximaal 330 voet, quartz uurwerk en Super LumiNova kies markers. De prachtige zwart lederen band met sluiting, ongeschonden saffierglas en rond 44.22mm geval rondes uit deze mooie heren horloge. Dit horloge maakt een grote collectie stuk of een gift.


Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger replica

2016年4月3日星期日

een horloge dat de geschiedenis van de wetenschap en de astronomie viert

Ulysse Nardin Planetarium Copernicus is een horloge dat bij elkaar brengt geocentrisch universum Ptolemaeus en de heliocentrische universum Copernicus '. Dit is een horloge dat de geschiedenis van de wetenschap en de astronomie viert.



Volgens Copernicus 'universum, de zon in het midden van de wijzerplaat en concentrische cirkels stroomt uit het. Elke cirkel is representatief voor de oude planeten dwz Mercurius, Venus, Aarde en de Maan, Mars, Jupiter en Saturnus. De aarde is het centrum van het universum Ptolemaeus en heeft tal van lijnen die uit het komen. De positie van de Aarde houdt de maand van het jaar en de buitenste ring op de wijzerplaat staat voor de bijzondere zon-teken periode van de aarde. De detaillering is zo nauwkeurig dat de aarde is ontworpen om te draaien om de revolutie van het maken maan zichtbaar. De uren en minuten de handen in goud tegen de blauwe wijzerplaat maken het lezen van tijd gemakkelijk en leesbaar zijn.

Deze twee werelden worden vastgelegd in een 18K geel gouden kast met de zaak diameter van 42mm. Het horloge maakt gebruik van een volledig automatisch uurwerk, de VN 80 Calibre en is waterdicht tot 30 meter en wordt geleverd met een zwart lederen band. Het horloge is de prijs van USD 73.500.


Bekijk meer replica horloge en breitling replica

2016年3月15日星期二

De introductie van de tweede generatie HYT Watch, H2

U herinnert zich misschien dat we waren onder de eerste om de eerste te onthullenHYTuurwerk in januari 2012 en dekte het weer hier .Van het bedrijf dat is het Hydro Mechanical horologists, die voor het eerst HYT H1 horloge oogstte internationale bekendheid. Het is nu beschikbaar in de nieuwe versies, maar een andere generatie -de nieuwe H2 horloge - is ook het maken van zijn debuut. De uiterst beperkte oplage H2 werd gemaakt door HYT in samenwerking met APRP (Audemars Piguet Renaud et Papi) onder leiding van de gerenommeerde horlogemaker Giulio Papi.

Voor het maken van de nieuwe horloge, met zijn architectuur, Vincent Perriard, CEO van HYT, zegt: "We moesten opnieuw het vloeibare module en maken het in" V "-vorm om de beweging om de balg (zuigers) omringen. "

Het horloge heeft een verhoogde gangreserve van 8 dagen. De 48mm zwarte DLC titanium behuizing en de nieuwe beweging architectuur was een jaar in de ontwerpfase. Het biedt retrograde fluidic uren en minuten aanduiding via een jumping kant functioneren op 30 minuten. (Twee flexibele reservoirs of zuigers, met een ader aan elk uiteinde omvatten de motor van het horloge. Elke zuiger bevat een andere vloeistof en wanneer de balg wordt samengedrukt, de vloeistof vult de aderen om de tijd aan te geven.) De mechanische hand- wind exclusieve HYT kaliber klopt op 21.600 trillingen per uur. De hybride beweging van H2 is opnieuw ontworpen om de integratie van de interface die het horloge mechanismen verbonden met het vloeistofsysteem optimaliseren. Het horloge beschikt ook over een hand die een temperatuur indicator - waardoor de gebruiker om te bepalen wanneer de vloeistof is op optimale temperatuurbereik. Slechts 50 van de H2 wordt aangemaakt.


Bekijk meer rolex en chopard happy sport replica

2016年2月18日星期四

Beste plaatsen om korting te kopen Patek Philippe horloges

De mooiste verschillende horloges kunt u verwerven over het algemeen Patek Philippe.In waarheid, Iam ook opgelucht om uit te leggen hoe Patek Philippe horloges zijn over het algemeen uitstekend en ook verfijnde plus prachtig stijlvolle laten we eens kijken meest vitale de reden waarom veel mensen bijvoorbeeld amateurs, liefhebbers en mensen die houden van fascinerende functies die nodig zijn het item nooit meer. Maar om eerlijk te krijgen, Patek Philippe verschillende horloges zijn zeker niet kosteneffectief effecti Als u ondernemen een goede krijgen, kun je investeren in met een extra niveau kosten-effectieve prijs, terwijl build-het-zelf toegevoegd taaiheid.

Problemen die je Patek Philippe koele designer horloges, bedenk dan dat je gewoon niet alleen het ontvangen van standaard kunstenaar designer horloges worden echter beschouwd als de hoogste gebruik van de natie de nieuwe leeftijd. Patek Philippe Zwitserland loopt horloges ontvangen via Settle terug en zie dat er internationaal geliefd.U zult bezitten geïdentificeerd Patek Philippe horloges meestal retailer, alsmede de behandeling van een voorwerp niet minder dan geeft een buitengewone laten we aannemen dat Twaalf maanden ontworpen voor waaronder het verkennen echt is grenzeloos. De kredieten voor Patek Philippe horloges vergoeding is zonder twijfel waarschijnlijk niet echt opvang een zeer lange tijd het is zeker verkregen.

Dat kan Patek Philippe horloges in de goedkopere betaling te verkrijgen, moet u zoeken op het internet om de reden dat het grootste deel van het world wide web winkels uit te voeren over het hoofd van de kosten met betrekking tot go shopping uitdagers en nog veel meer, zodat ze niet hoeven bevestiging kosten store opdat zij zijn eigenlijk nu interactie uitvoeren, zijn of haar prijskaartje zal zeker een beetje een lager bedrag dan de mensen winkels rond de straten die terug moeten betalen hun maand tot maand als gevolg van of winkel onderhoud. Mocht u dit nog niet gedaan, ik smeek u om zich te gelinkt op het web en vind Patek Philippe stijl van uurwerken die je het liefst. Zij kunnen zijn voor velen model, metingen en kleuren. Patek Philippe horloges running on line bestelling ontvangt u graag geld te besparen in tegenstelling tot off-line winstmarges al om u te helpen in het algemeen krijgen botte, zal de prijs cyberspace sites die niet zeer essentieel vergeleken met elkaar duidelijk zijn.


Bekijk meer horloge en breitling others replica

2016年1月28日星期四

Black Berry groot LCD-horloge

Dit horloge was een van mijn zeer willekeurige koopt, en dus ik weet niet veel over.
Ik vond het maar een jaar zwerven rond een Japanse rommelmarkt op vakantie naar Tokio. Het ving mijn oog vanwege de enorme omvang (en lage kosten), maar het is niet door een bekende merknaam.
Het horloge is door / genaamd Black Berry oordelen naar de naam op de voorzijde. De achterkant helpt niet als het alleen maar zegt dat de achterkant is van roestvrij staal. Het heeft niets te maken met de BlackBerry-telefoon bedrijf, en deze horloges naam wordt geschreven als twee woorden.
Het display is een grote inverse dot matrix LCD-scherm, met elk personage zijn 7 pixels breed en 8 hoog. De seconden cijfers zijn kleiner, maar zijn gewoon gemaakt van kleinere pixels! Tijd wordt weergegeven over drie rijen, met een geschilderde lijn tussen de uren en minuten. Langs de linkerzijde van het horloge zijn geschilderd een lijst van dagen, met een marker achter zien welke dag het is.
Naast de tijd, heeft het alarm en chronograaf modes, en er is een zeer heldere elektroluminescente achtergrondverlichting.
Ik kocht het rond 2005, dus ik denk dat het is gemaakt van een of twee jaar eerder.
Bekijk meer horloge en rolex sky dweller replica

2016年1月22日星期五

High-Flying Breitling Time

Breitling horloges zijn in verband gebracht met de wereld van de luchtvaart voor vele decennia. Het merk introduceerde onboard chronografen voor piloten om te gebruiken op de cockpits van vliegtuigen in de jaren 1930. Veel strijdkrachten begonnen met Breitling chronografen daarna in luchtmacht missies, met inbegrip van de Britse Royal Air Force, die tijdens de Tweede Wereldoorlog uitgerust hun gevechtsvliegtuigen met Breitling horloges.
In 1952 introduceerde de Breitling Navitimer mechanische chronograaf met een ronde dia-regel bezel die uitdrukkelijk werd ontworpen om de navigatie-gerelateerde berekeningen voor piloten. Vierenzestig jaar later, de Navitimer staat vandaag de dag niet alleen als een van de oudste mechanische chronografen nog steeds gemaakt, maar ook de eerste keuze voor professionele piloten in de hele wereld. C2334024-G637
U vindt een breed assortiment van speciale Breitling horloges en andere high-performance automatische horloges verkrijgbaar bij The Watchery, met inbegrip van het gedeelte van Breitling Navitimer Montbrillant Legende automatische mechanische chronograaf in roestvrij staal en 18K rose goud. Bekijk meer Zwitserse replica en replica breitling cosmonaute

2016年1月20日星期三

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 Automatic 41mm duikhorloge

Geschreven door Debra Stoddard
De droom van een duiker is wat je krijgt met TAG Heuer Aquaracer's (Ref: WAN2110.BA0822). Terwijl de meeste duikers hebben spullen die ze precies zullen vertellen hun diepte, druk en tijd onder water, de Aquaracer biedt een handmatige back-up voor duikers. Ten eerste is waterdicht tot 300 meter. Master duikers meestal niet 30 meter overtreffen, dus tenzij je van plan bent om het anker voor een aanval nucleaire onderzeeër, moet u prima.
Automatische beweging betekent dat u niet beschikt over een vervangbare batterij wordt aangedreven door de beweging van je pols te hebben. Houd in gedachten, als u het op uw dressoir voor een weekend, moet u handmatig wind het. Anders zal het horloge niet nauwkeurig kunnen uitvoeren. Een ander groot voordeel van de Aquaracer is de mogelijkheid om een datum apertuur. Het is gelegen op de 3 uur positie. Dit horloge is zeer gemakkelijk te lezen. De uren en minuten handen zijn verlichte, evenals alle van de stippen en geslepen 3, 6, 9, en 12 uur markers. Dit betekent dat zelfs in de diepten van de oceaan of lopen naar uw auto op een donkere nacht, zult u in staat om de tijd tot aan de tweede zien. Zelfs de oranje driehoekige running tweede kant heeft een witte lichtgevende marker.
De zaak diameter 41 mm. Het is een grote horloge met afwisselend hoogglans en fijn geborsteld polijsten. De krasbestendig, dubbele anti-reflecterend behandeld saffierglas beschermt de wijzerplaat van de schade. De kroon is voorzien van een gepolijste schroef-mechanisme om de waterdichtheid te garanderen, samen met de schroef-in geval terug. TAG Heuer zorgde ervoor om functies uit te voeren op uw horloge en beweging te beschermen tegen schade.
Voors:
  • Makkelijk te lezen
  • Zeer nuttige functie voor duikers
  • Geweldige prijs
  • Datum functie
  • 300 meter waterdicht
  • Vouwsluiting met een veiligheidssysteem drukknop loslaten
Bekijk meer horloge replicas en rolex milgauss replica

2016年1月14日星期四

Onweer Illuma Aqua

Het is Kerstmis, dus ik probeerde een ander horloge met een Christmassy vinden voelen. Dit men heeft wat mij herinneren kerstverlichting, zo leek het passend.
Het horloge is door Storm van Londen, die het merk, die mij op mijn collectie meer dan 17 jaar geleden begonnen waren.
Dit horloge is een speciale editie genaamd de Illuma en werd uitgebracht in 2011. Het horloge heeft een gespiegelde gezicht, zodat je niet kunt zien veel in één oogopslag. De kroon hints dat dit is een wijzerplaat, maar het is slechts wanneer u op de knop die al wordt onthuld. Door op de knop start een lichtshow van 6 veelkleurige LED's die zijn geplaatst rond de wijzerplaat. Het knipperen begint met de kleuren bij elkaar fietsen voordat het een veelkleurige voorstelling. Terwijl de lichten knipperen, kunt u de 3 draaiknop (dat is eigenlijk zowat zichtbaar zonder de lichten als u het vangen van de juiste hoek).
Het heeft een Japanse quartz uurwerk en een zylonite (plastic) band. Het horloge is waterdicht tot 50 meter.
Het horloge werd oorspronkelijk verkocht voor £ 70 of $ 120, maar lijkt nog steeds beschikbaar op de Amerikaanse site als het niet langer is genoteerd op de Britse site. Vele verschillende kleuren beschikbaar waren. Dit is de Aqua-versie, maar het kan ook zijn gevonden in paars, roze, blauw, rood, zwart en wit.
Bekijk meer horloge replica en replica breitling hercules

2016年1月11日星期一

Zeer nauwkeurige Bulova Time ...

Tijdinstanties nauwkeurigheid is vooral van vitaal belang vandaag de dag als het was meer dan 50 jaar geleden, toen Bulova Horloges ontwikkelde de Accutron 214 Horloge, een elektronisch uurwerk dat werd gegarandeerd accuraat binnen 2 seconden een dag of een minuut per maand te zijn.
De Accutron 214 door Bulova debuteerde in november 1960 en is ontworpen en gemaakt door de Zwitserse ingenieur Max Hetzel. Het uurwerk kreeg vroeg aandacht voor de release van de NASA, die de Accutron horloge gebruikt op zijn vroege missies ruimte.
De Amerikaanse regering ook de Accutron 214 in militaire satellieten en vertraagde de commerciële release van het horloge om te voorkomen dat de Sovjet-Unie uit het verkrijgen van de technologie in de vroege jaren van de koude oorlog. Accutron-63R117
De Accurtron 214 werd gepresenteerd aan president Lyndon Johnson in 1964 en werd al snel de officiële Gift van State datzelfde jaar. Hoewel de vereerde uurwerk werd teruggetrokken in 1977, Bulova besloten de naam Accutron daarna gebruiken om zijn premie Zwitserse uurwerk collecties.
Terwijl de meeste van de hedendaagse Accutron door Bulova uurwerken niet zijn voorzien van de elektronische beweging van de klassieke modellen aanbevolen, allemaal voorzien van Zwitserse makelij beweging en vakmanschap met ofwel kwarts of automatische beweging. Bekijk meer Rolex horloges en rolex day date ii replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge